Vårrengjøring hos Mandelfruene

Vårrengjøring hos Mandelfruene.no

Våren er her og vi har satt i gang en liten vårrengjøring av nettsiden vår.

Vi ønsker at du som besøker oss skal bruke minimal tid på å lete deg frem blandt produkter og kategorier så de neste ukene vil vi bruke litt tid på rydding, organisering og strukturering i ukene som kommer. Er du ute etter noe spesielt som du har vanskeligheter med å finne så bruk søkefeltet øverst i nettbutikken eller ta kontakt.

Nyheter

  • Hårstrikkene fra Kknekki er visst superpopulære, og det er ikke uten grunn! De er lekre å se på, de er supersnille mot håret og ikke minst, de gjør jobben med å holde frisyren på plass.
  • Duftlappene våre kommer fra Scottland og er små, delikate papirlapper som kan tilføre små og store rom en deilig og naturlig duft. Heng dem i bilen (som en wunderbaum) eller plasser den i skoskapet så tåfislukten forsvinner, Plasser duftlappene der du har behov for en friskere duft.  Vi ønsker å minne om at alle produktene fra Isle of Skye candle company er fremstilt av soyavoks samt rene, eteriske oljer som gjør at du som til vanlig reagerer på dufter og duftlys sansynligvis ikke vil reagere på disse.

 

 

Kundekveld hjemme hos deg

Vi kommer gjerne på besøk hjem til deg for å vise frem produktene våre om du ønsker det. Invitér gjerne venner og kjente til en hyggelig kveld, vi garanterer at duftene våre vil få fart på samtalen. Ta kontakt med Synne på tlf. +47 959 96 244 om du ønsker å vite mer om dette.

 

Da er det på tide å fortsette vårrengjøringen, men følg med, det vil bli en spennende vår her hos oss.

 

 

Varm hilsen fra

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.