Valget av duftlys, mulighetene står i kø!

Valget av duftlys / duftpinner /duftlapper er neimen ikke lett, her får du en oversikt over alle duftene våre:

Påskefest, middagselskap, vennefest, bursdagsselskap, familiefest, jobbtreff, kick-off etc. etc. Skal du invitere gjester er det hyggelig at det dufter naturlig og friskt. Vi har alle ulik smak og vi reagerer forskjellig på ulike dufter. Vi kan hjelpe deg med valget av duftlys for din anledning og/eller din personlighet! Vi har samlet alle våre duftene fra Isle of Skye Candle Company på et sted, slik at det blir lettere for deg å sammenligne de ulike duftene og ikke minst, effekten de kan gi deg. Er du fortsatt usikker på hvilken duft du skal velge så ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Gulltorn

Søte gyldne toner av Gulltorn kombinert med blomster og urter, furu og cedertre – dette lyset tar deg til skotske skoger.

Skotsk furu

Skotsk furu, rosmarin og pors blandet med små hint av peppermynte, appelsin og patchouli – det må jo bli suksess.
Husker du da du var liten og mamma hadde vasket gulvet? Hele huset var nyvasket, rent og pent og søndagen kunne bare komme. Såpelukt med furunål er et av de fine barndomsminnene fruene har.
Og om du er en tilhenger av friluftsliv og lengter etter en tur i skogen, er det dette duften for deg!

Skotsk Blåklokke

Ønsk vår og løfte om lysere tider inn i ditt hus med blåklokke-duft. Beriket med harpiks, rose og romantisk sjasmin er denne duften som balsam for sjelen.

Bringebær & ingefær

Løft stemningen med en deilig fruktig og lett krydret duft av bringebær. Med hint av kanel, vanilje og balansert med ingefær er du simpelthen nødt til å bli forfrisket .

Lyng & skogsbær

Lyng & Skogsbær gir deg assosiasjoner til lyngheier, fjellturer og staute karer i kilt! En deilig blomstrete duft blandet med blåbær, bjørnebær og bringebær gir den ekte følelsen av Scotland.

Mynte og Pors

Sammen med Lyng og skogsbær er Mynte & Pors selve duften av skotsk natur og fjell.
Pors danner grunnlaget sammen med den friske mynten. Kamfer og einerbær er tilsatt for perfekt balanse.

Skoghjerte

Ta med naturen inn i stua! Nyt den deilige duften av en skogtur med blandingen av cedertre, tea tree, grapefrukt og mandarin. Aromaterapi: Både lime, appelsin og mandarin er mye brukt for å løfte humør og spirit.

Vinterselskap

Gi deg selv varme og gnist på de kaldeste vinterdagene med Vinterselskap. En luksuriøs blanding av appelsin, kanel og en dæsj nellik.

Vanilje & fiken

Ved å kombinere klassisk vanilje med en generøs mengde fiken gir dette lyset en forfriskende sødme. En uvanlig blanding som ofte blir førstevalget i vinterhalvåret.

Sandeltre & Patchouli

Sandeltre &gir en harmonisk kombinasjon av treolje og blomsterolje somgir en rik og dyp duft. Du hensettes til Chesterfieldsofaer og Winston Chuchill, whiskey og skotsk atmosfære. Denne blandingen har lang tradisjon i aromaterapi og er avslappende, oppfriskende og revitaliserende. Aromaterapi: En fin meditasjonsolje som også kan brukes mot angst og nervøsitet

Sleep Sensation

Med denne unike blandingen av oljer med aromaterapeutisk effekt vil du virkelig slappe av. Tenn et lys når du skal meditere eller sett duftpinner på soverommet. Lavendel, Tea Tree og Grapefrukt vi gi deg hvile og restitusjon.
Aromaterapi: Både lime, appelsin og mandarin er mye brukt for å løfte humør og spirit.

Granateple & Plomme

Lange sommerkvelder, frukt og sødme! Det finnes utallige anledninger for å tenne et lys med denne duften. Aromaterapi: Ingefær gir styrke og klarhet, Muskat beroliger og jager depressesive tanker.

Allehånde & Tranebær

Med en kjerne av sødme er denne blandingen av tranebær, bringebær og bjørnebær perfekt for deg som liker det søte liv. Allehånde og nellik løfter det hele med sine krydderdufter. En litt ukjent blanding som absolutt må prøves!

Orientalsk Lilje

Blandet med rose og toppnoter av mandarin og bergamot gir dette en frisk og blomstrende atmosfære. Sett frem duftlys med den søte og velgjørende duften av orientalsk lilje og la tankene vandre til Orientens mystikk og lange netter

Mango

Ren mango-olje gir deg sommerfølelsen hele året. Tropisk bonanza, sol, sommer og feststemning!

 

Sitrongress

Ingen tilsetninger, ingen syntetisk parfyme, kun ren olje av sitrongress destillert rett fra planten. En deilig energi-booster for kropp og sjel etter endt arbeidsuke.

Lavender

Lavendel er en klassisk duft som passer ekstra godt på soverommet så vel som badet. Duften får kroppen til å slappe av etter en lang dag.

Einer

Den herlige duften av Einer får deg til å senke skuldrene og slappe av. Denne rene og rike duften vil hjelpe deg gjennom enhver blåmandag og alle de andre dagene i uka

Ingefær & Muskat

Knust ingefær fra Jamaica og muskatolje, rundet av med et hint av deilig sitron.

Røkelse & Myrrha

Dette er juleduften vår! Tenn et lys når gjestene kommer, sett duftpinnene fram i juletida – vi lover deg at du kommer i høytidsstemning.

Sitrus

Friskt og fresht – dette er en sitrusblanding du blir glad av og så lukter det så deilig og rent!

Kanel

Klassisk interiørduft av kanel. Denne varme krydderoljen av Ceylon Kanel gir en duft som er det perfekte selskap til sofaen, pledd og din favorittbok en regntung og kald kveld.

Rose

Deilig rose med hint av romantikk og velvære. En rik og dyp blomsterolje tilsatt dråper av ulike treoljer for å løfte opp og fram den ekte roseduften

Duftlysene til Mandelfruene er allergivennlige og gir et renere inneklima enn andre levende lys. Dette er p.g.a. bruken av soyavoks og naturlige oljer.

 

Ønsker du å prøve et duftlys, duftpinner eller duftlapp og er en av de 5 første som bestiller i dag, kan det være du får med deg en liten bonus i pakken vi pakker og sender til deg. Husk at du alltid får FRI FRAKT så lenge vi skal levere innenfor norges grenser.

Lykke til med valg av duftlys, duftpinner eller duftlapp, ta kontakt om du har spørsmål rundt en duft eller om du rett og slett ønsker en anbefaling om hva som kan funke for deg! Du når oss her på bloggen, på mandelpost@mandelfruene.no, facebook instagram, telefon, pinterest….mulighetene er mange!

Vi ønsker deg en superfantastisk torsdag!

Klem fra Mandelfruene

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.