Strikk en julegave på en kveld – lekker luksus med fletter på pulsen

Strikk en julegave på en kveld

Nå er det snart adventstid og julen nærmer seg. Kanskje har du strikket i hele år og har et kjempelager med ferdige julegaver i flott design og lekkert garn? Så deilig! Da kan du slenge beina på bordet og nyte november og for eksempel strikke litt videre på neste års julegaver. Eller er du heller den som begynner med planlegging av julegavene i det du ser de første kakemennene og marsipangrisene kommer i matbutikkene? Og som selvfølgelig skal gi bort egenstrikkede gaver til venninnen, mor, far, søster, bror, ektefelle… Da kan du enten ta fri i hele november og strikke til krampa tar deg, eller du kan senke skuldrene og strikke de enkle, men akk så fjonge pulsvarmerne våre. Strikk en julegave på en kveld – lekker luksus med fletter på pulsen. ❤️

Strikk en julegave på en kveld – lekker luksus med fletter på pulsen
Strikk en julegave på en kveld – lekker luksus med fletter på pulsen

Mandelfruenes pulsvarmere er lekre plagg som holder puselankene gode og varme. De ser kanskje ut til å være veldig avanserte, men i virkeligheten er de ganske enkle! De består kun av rette og vrange masker og ei lita flette som pynt. På pinne 4 og f.eks 2-tråds ullgarn fra Sirri  strikker du ferdig et par på noen timer, sett på favorittserien din på Netflix eller kosemusikken på spilleren og strikk i vei.

Flettemønsteret kan læres på 1-2-3!

Har du aldri strikket flettemønster før sier du? Da har du et perfekt lære-prosjekt i disse pulsvarmerne. Selve fletten har et repeterende mønster og er enkelt å huske etter et par omganger. Oppskriften kan bestilles og lastes ned her i nettbutikken vår for kun kr. 54,- og skulle du stå fast kan du enkelt sende oss en lyd, en melding på facebook eller e-post så skal vi hjelpe deg videre.

Skjønne Guro har strikket Mandelfruenes pulsvarmere, se så fine!

pulsvarmere av Sirri-garn
pulsvarmere av Sirri-garn

Vi blir superglade om du vil dele strikkingen din med oss! Knips et bilde og legg det på instagram og facebook med emneknaggen #mandelfruenes_pulsvarmere så skal vi overdrysse deg med hjerter.

❤️❤️❤️

 

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.