Rekk opp hånden om du elsker å få pakker!

Vi elsker å både gi og motta pakker.

silkepapir, soloppgang, pakke
pakker med rosa silkepapir – fjongt skal det være!

Rekk opp hånden om du også elsker å få pakker! Vi elsker både store og små pakker og vi bruker god tid på å pakke inn varene dine når du har lagt inn en ordre i nettbutikken vår.

Da vi planla Mandelfruene.no, var begge fruene veldig enige i at presentasjonen er viktig, hele veien fra du handler i butikken til du åpner pakken hjemme hos deg selv. Etter å ha kjøpt noe i en nettbutikk, gleder du deg til å få det i hendene. Du husker de fine bildene av produktene og den lekre presentasjonen på nettsiden.

Da kan skuffelsen være stor når du får varene hjem i postkassen din. Pakket inn i en uformelig plastpose eller en dønn kjedelig og anonym pappeske. Du åpner pakken og der ligger varen din, ensom og litt trist i esken sin, med følgeseddel som eneste selskap. Kanskje du ble bittelittegranne glad for at varen faktisk ikke var alene med følgeseddelen, den hadde fått litt bobleplast som mykt følge på veien. Men den helt store begeistringen uteble.

 

Har du sett stempelet vårt?

hvit eske, stempel, fri frakt
Pakker stemples med logo

Når du får pakken skal det ikke være i tvil om hvem den er fra så vi har skaffet oss vårt eget stempel, og vi er ikke redd for å bruke det. Vi stempler på esker og konvolutter, det er så gøy! Du skal føle og se at vi har tatt oss ekstra tid til å pakke inn din vare.

Vi pakker hver pakke i forskjellige silkepapir og bånd, her er det full fest! Om du skulle trenge litt ekstra fjong pakke, kan du si fra til oss, så pakker vi den i cellofan for deg.

Og husk å lese bakpå pakkelappen som henger på pakken, der kan det stå noen ord som gir et lite smil eller det kan følge med en liten bonus fra oss til deg =)

 

Vi pakker inn og sender til den du måtte ønske!

Har du en venn som har bursdag men ikke mulighet til å levere gaven personlig? Vi kan pakke inn varen din som en gave og sende direkte til bursdagsbarnet. Bare noter ned dine ønsker når du bestiller så fikser vi det for deg. Vi kan anbefale både duftpinner og økologiske skjell med leppebalsam, til venninnen som har absolutt alt…

Har du ris eller ros i forbindelse med vår levering så ikke nøl med å ta kontakt – vi trenger din tilbakemelding for å kunne sende enda bedre pakker!

 

 

duftlys, pakke, pen innpakking
pakke med små duftlys

 

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.