Organic island – naturlig skjell

Langs Australias kyst skylles det jevnlig opp skjell. Etter at de vidunderlige skjellene er ferdige med sine oppgaver i havet, skylles de opp på strendene. Her blir de samlet inn og vasket og polert for å virkelig få fram skjønnheten Det blir montert et lite speil inni hvert av skjellene og så fylles de med deilig, økologisk leppebalsam. Lekkert!
Leppebalsamen er laget av kokosolje*, makadamiaolje*, bivoks*, mangosmør, lanolin, nyperoseolje*, jojobaolje* og e-vitamin. * økologisk sertifisert.
Hvert skjell er unikt, dette er naturens små kunstverk.

Leppene dine jubler over de deilige oljene, din indre stilgudinne fryder seg over det vakre skjellet!

Organic island shell lipbalm

  • Vakkert strandskjell fyllt med deilig økologisk leppebalsam og levert i en skjønn gavepose – dette er fest for øynene og spa for leppene!
  • Dette er skjell som er skylt opp på stranden, enten hele eller ødelagte. Levende skjell forblir i havet. Etter plukkingen blir skjellene vasket rene og polert for å få fram glans og finish. Overflaten er ikke malt, det er skjellets egen overflate og skjønnhet som kommer fram. Ugjevnheter og skjevheter er ikke feil, de viser skjellets enestående utseende.
  • Skjellene er en unik, vakker og miljøvennlig emballasje for den økologiske og naturlige leppebalsamen som består av rike oljer og bivoks. De finnes i ulike størrelser, med og uten speil. Se alle produktene HER.

 

 


Mandelfruene oppfordrer til gjenbruk:

Trenger du refill til leppepomaden?

Her er en oppskrift på hjemmelaget leppebalsam som påfyll til skjellet ditt.

 skjermbilde-2016-10-03-kl-22-35-10

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.