Mandelfruenes neglespa på 1-2-3

Barna er i gang med sommerferien og nyter leksefrie dager og mye lek! Hos Mandelfruene.no er det fortsatt full aktivitet og det er ennå en liten stund til vi kan senke skuldrene helt og ta ferie. I mellomtiden gjør vi det vi kan for å pleie oss selv, blant annet sverger vi til vår herlige neglespa med kun 1 ingrediens: Duftlys fra Isle of Skye Candle Company. Har du lyst til å prøve?  

Prøv Mandelfruenes neglespa på 1-2-3 💅🏻:

Visste du at duftlys fremstilt av soyavoks er så naturlige at de kan smøres rett på huden og brukes som neglespa? Når du tenner et lys, og voksen smelter, kan du nemlig smøre og massere lett på negler og neglebånd og la det trekke inn. Du får myke neglebånd og negler som dufter friskt og godt. I tillegg til myke negler vil du også kunne nyte duften som er mild og god, helt uten skumle stoffer, miljøvennlig er det også. Vi har jo tidligere delt med dere hvorfor du bør velge soyavoks i stedenfor parafin, men ga gjerne en titt på denne linken om du ønsker en påminnelse.

Så er du klar for litt neglespa?

Slik gjør du det:

1: Tenn et duftlys fra Isle of Skye Candle Company, laget av soyavoks og eterisk oljer.

2: smør smeltet voks på negl og neglebånd

3: massér lett og nyt… gjenta så ofte du ønsker.

Alternativer til duftlys laget av soyavoks

Om du ikke har et duftlys laget av soyavoks tilgjengelig, kan du foreksempel smøre på en god olivenolje som du har på kjøkkenet.  Påfør noen dråper med olje og massér inn. Tørk av overflødig olje.

❤️

VIDEO av fremgangsmåte

VI har også laget en video som viser deg den enkle fremgangsmåten, som du finner helt til slutt.  Om du ønsker å ta en titt på duftlysene våre så finner du utvalget vårt her. Vi har fri frakt og rask levering, ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe.

Ønsker deg en fantastisk torsdag, ikke glem å nyte de lyse kveldene.

Klem fra mandelfruene

 

 

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.