Lykke by Julie – et prisbelønt norsk hudeventyr

«Jeg laget min første hudoljeblanding av ren kjærlighet. Da jeg ikke fant et produkt som kunne hjelpe mot babyeksem, gjorde jeg hva enhver mor ville gjort: Jeg tok babyens helse og velvære i egne hender. Med forskning, prøving og feiling, utviklet jeg en helt naturlig olje som virket. Babyens sensitive hud og sprukne hud fikk tilbake sin naturlige glød» (Julie Wang Ringnes, gründer av Lykke by Julie)

Lykke by Julie sin historie

Lykke by Julie er et norsk fremadstormende hudpleiemerke som også har fått internasjonal oppmerksomhet. Glød, Skåne, Kyss og Skure, er en herlig bukett som gir næring, pleie og en god følelse av hverdagsluksus.

Kvinnen bak herlighetene er Julie Vang Ringnes. Hun opplevde at huden var tørr og fet på en gang, den ble liksom aldri helt fornøyd. Da hun fikk barn fikk hun en enda en utfordring – barna fikk eksem og Julie befant seg nok en gang på søken etter hudpleie som kunne hjelpe, lindre og bygge opp huden. Da hun ikke fant den beste oljen eller ultimate kremen bestemte hun seg for å ta skjeen i egen hånd – hun måtte lage produktene selv. Resultatet er Lykke by Julie, en serie med ansiktsserum, rensesvamp og leppebalsam.

100% naturlige ingredienser

Ingrediensene er så naturlige og ekte at du kan, i teorien, spise de. Bær som multer, solbær, tyttebær og oljer fra avokado, aprikos og hvetekim gir den beste næring til huden din.

«Jeg innså at jeg hadde laget et produkt som fylte et reelt behov blant kvinner og menn som søker et naturlig, trygt og effektivt hudpleiealternativ. Jeg har alltid funnet min største inspirasjon i naturen med sin mirakuløse evne til å beskytte, gi næring og hele seg selv. Jeg opprettet Lykke by Julie for å dele akkurat dette og produktene, med deg.»  (Julie Wang Ringnes, gründer av Lykke by Julie)

Kyss Leppebalsam - Årets grønne produkt 2017
Kyss Leppebalsam – Årets grønne produkt 2017

Ansiktsserumene er blitt meget godt mottatt og serien har fått internasjonal oppmerksomhet. Leppebalsamen Kyss har dessuten fått prisen for Årets grønne/økologiske Produkt 2017 utdelt av Stella/Costume Beauty Magasin.

Gratis prøve på serum?

Vi har en god del prøver på ansiktsserumene.

Send oss en e-post eller kontakt oss via Facebook så sender vi deg prøver. Da kan du selv teste produktene på din hud i ro og mak.

Ta en titt på Lykke-produktene nederst på siden og spør gjerne om du lurer på noe.

 

Skåne ansiktsserum - lykke by julie
Skåne ansiktsserum – lykke by julie
Gl0ed ansiktsserum - Lykke by Julie
Glød ansiktsserum – Lykke by Julie
Skure Konjac Svamp
Skure Konjac Svamp
Kyss Leppebalsam - Årets grønne produkt 2017
Kyss Leppebalsam – Årets grønne produkt 2017

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.