Levering:

Vi sender bestillingen så raskt som mulig og normalt innen 7 dager etter at vi har mottatt bestillingen din. Vi gir deg selvfølgelig beskjed om det skulle oppstå noe som gjør at varene dine blir forsinket. Det samme gjelder ved utsolgte varer.
Du vil få en ordrebekreftelse på e-post fra oss når vi har behandlet bestillingen din. Varene blir sendt når vi har mottatt betaling og du får nok en e-post som bekrefter at varene er sendt.
Mandelfruene er opptatt av miljøet og vi legger derfor ved angreskjema som vedlegg.

Frakt:

*Fri frakt i Norge
Fast frakt i Norden 145,- opp til 1 kilo, alt over 1 kilo 230,-
Vi har lager på Fitjar og der kan du hente varer 7 dager i uka – helt gratis! Det skal gjøres avtale om hentetidspunkt.

Betaling:

Betaling skjer gjennom PayPal, valgfritt kredittkort eller via bankoverføring for de som foretrekker det.
Vi kan være behjelpelige med å dele opp betaling ved beløp over 5000,-

 

Angrerett og retur:

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg. Derfor har du har alltid 14 dagers returrett når du handler hos Mandelfruene.no
. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen, og kan kun benyttes hvis varen leveres tilbake i samme stand som du fikk den. Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut vedlagt angrerettsskjema, og legge sammen med varen du vil returnere.  Det du betalte for varen vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukte og i samme stand og mengde som ved kjøp. Merkelapper skal henge på, samt være pakket i originalemballasje. Fjernet emballasje kan i noen tilfeller bety at varens salgsverdi forringes, og dermed kan ikke angreretten benyttes.
Når angreretten benyttes skal du selv betale returporto. Vi anbefaler alltid å sende returpakken som pakkepost slik at den kan spores. Brevpost sendes på kundens ansvar.
Vennligst bemerk at vi ikke mottar pakker som er sendt i oppkrav.
Om du ønsker å returnere varen for å bytte den i noe annet, dekker du selv porto. Salgsvarer kan ikke returneres eller byttes.

Om vi leverer feil eller det er feil eller mangler på varene du mottar gjør du følgende:
Send en mail til: mandelpost@mandelfruene.no  eller kontakt oss på telefon (+ 47) 95996244
Vi ber om at du sender oss en beskjed med en gang du oppdager en mangel. Vi trenger kundenummer, ordrenummer og artikkelnummer på den varen du mangler eller hva som er skadet i pakken din. 
Feilleveringer vil bli rettet opp umiddelbart. Hvis varen er skadet under transport hjelper vi til med retur og erstatning av varen
Vi tar forbehold om feil priser, prisendringer og at varer kan være utsolgt eller at lageret ikke stemmer, ettersom feil kan skje.

Last ned angrerettskjema her: angrerettskjema

Les også:

 

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.