Fire gullende rene tips til deg!

Husvask må til, men det er ikke alle som er så glad i å danse bøtteballetten i tide og utide. Jeg har alltid veldig mange grunner til hvorfor jeg kan utsette vaskinga litt til:

  • Det er så fint vær ute
  • Jeg vil gå tur
  • Barna vil leke
  • Jeg må lage mat til familien min
  • Strikketid, jeg bare må gjøre ferdig den genseren
  • Det går så mye kjappere å støvsuge
  • Jeg må bare sjekke facebook
  • Jeg skal bare kjøre en facebook live først
  • Å, jeg må gå på besøk til noen
  • Dette garnet må faktisk farges akkurat nå

…og så videre. Sånn går nu dagan og hybelkaninene lager byer og borger i hjørnene.

Mandelfruene har selvfølgelig noen triks i ermet til hvordan det lukter friskt, rent og pent i det hvitehuset på Mandelgården, så idag har vi fire gullende rene tips til deg, til den lekre sommerjakken din og til huset ditt!

Fire gullende rene tips:

Duftlys med Mynte og PorsDette lyset kan også kalles «eau de nyvasket hus»  og forvandler huset ditt fra Casa Innestengt til Villa Grand Paradiso i løpet av minutter.

 

Duftlys med SitrongressSitter laksemiddagen fortsatt i nesa i det du kommer inn på kjøkkenet?  Sitrongress er helt magisk og nøytraliserer matos og gammel middagslukt. La lyset brenne i fem minutter og vips – kjøkkenet og huset ditt er klar for nye kulinariske opplevelser.

 

Duftpinner med LavendelLavendelduften er herlig og de gamle grekerne visste å benytte seg av den i sine bad og vaske-etablissementer. Lavendel er den eldste spa-urten vi kjenner, den ble spredt både i badevann og på gulvene i oldtidens badehus.

Sett duftpinner med lavendel på badet, finn fram en god såpe og myk klut og du har ditt eget spa – helt privat!

 

2114_Duftlapp_sandeltre_50x50

Duftlapp Sandeltre & PatchouliHeng en duftlapp med Sandeltre & Patchouli i kleskapet i boden, da slipper du å måtte lufte den lekre sommerjakken i flere dager for å få bort kjellerlukta. Møll, pelsbiller og andre kryp er ikke fan av hverken sandeltre eller patchouli og vil raskt finne et annet sted å være. To triks med en lapp altså.

Dette er noen av triksene vi har for å ha et rent hjem i en travel hverdag.  Det er lov å dele til venner og kjente, sharing is caring!

Klem fra Mandelfruene

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.