5 tips til hvordan du kan glede en mamma på morsdagen

Morsdag 2018

Årets morsdag nærmer seg med stormskritt. Du har fortsatt tid til å gjøre stas på en mamma du setter pris på, enten det er din egen mor, svigemor eller dine barns mor. Kanskje er du av de som ordner med din egen morsdags-“treat”? Bare for å ha en grunn til å skjemme deg selv bort littegran.. på selveste morsdagen?

Fruene er selv mammaer og det beste vi kan tenke oss på morsdagen er hyggelig oppmerksomhet fra våre aller nærmeste. En tegning fra barna, en ekstra god klem og fine ord. Et hjemmelaget kort, en rolig familiefrokost eller andre, helt enkle ting. Tenke seg én time ekstra på badet med favoritten vår “GLØD” ansiktsserum fra fantastiske Lykke by Julie, og duften av deilig rose etter å ha tent et lite duftlys kun for å oppnå lykkefølelsen og komplett velvære.

Noen gir bort opplevelser, andre kjøper gaver eller baker. Så har du de som gjør også absolutt ingen ting for å markere morsdagen, – som også er helt greit. Alle markerer vi morsdag på ulike måter.

Mammaer kan vel glede hverandre?

Vi har ingen anelse om hva som venter oss i år men vi håper på en ekstra time søvn, litt kaffe på sengen, blide og glade barn og masse god kvalitetstid med familien. I år har vi også lyst til å glede noen andre mammaer som stiller opp for oss året i gjennom. Kanskje kjenner du en mamma som fortjener litt ekstra omtanke og velvære, men som ikke er så bortskjemt med akkurat dette? En nabo, en tante, en venninne?  Det finnes mammaer der ute som står på for alt og alle men som glemmer seg selv – de kan vi hjelpel med å glede! 😀

Mandelfruenes 5 morsdagstips:

#1 Sett av litt tid til en mamma som du ikke har snakket med på en stund. Ring gjerne, om hun bor langt unna.

#2 Personlig gavekort til en mamma som kunne trengt en ekstra hånd i ny og ne. Hjelp til med husvask, handling, barnepass, eller ta henne med ut i nærområdet, ut på tur i skogen eller på kafé.

#3 Gi bort hjemmespa-produkter laget av naturlige ingredienser som kan tilføre et snev av hverdagslykke året igjennom.

#4 Hjemmestrikk som varmer. Strikk gjerne selv, ting som grytelapper, luer og og pulsvarmere er små prosjekter som tar liten tid (selv for én med lite strikkeerfaring)

#5 Bak muffins, brownies, boller eller annet bakverk, ta med deg familien og dra på et uplanlagt søndagsbesøk til en du vil glede litt ekstra.

Ble du inspirert? Ja, vi ser jo gjerne at det er barna som gleder sine egen mamma denne dagen men vi synes absolutt ikke det er noe i veien for at vi mammaer kan glede andre mammaer der ute også, for å minne dem på at de blir satt pris på.

Klem fra

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.