5 viktige grunner til å velge duftlys laget av naturlig voks

Hvorfor velge soyavoks.

Duftlys laget av naturlig voks er å anbefale fremfor lys laget av parafinvoks. Dette har vi hørt og sagt opptil flere ganger, det finnes også veldig mange grunner til hvorfor. Vi har plukket ut 5 viktige grunner til hvorfor du bør bytte ut parafin med soya, så neste gang du skal tenne lys hjemme i din egen stue så kan du gjøre det med god samvittighet både med tanke på miljøet, bevaring av de hvite veggene hjemme og ikke minst renere luft til lungene dine.

#1

Soyavoks som brenner gir en renere luft en når parafinvoks brenner. Det betyr mindre sot og forurensing av hjemmet ditt, og er ikke bare bra for veggene hjemme hos deg men også for lungene dine. Kort sagt: mindre sot i luften gir renere vegger og renere lunger.

#2

Soyavoks brenner ved lavere temperatur noe som er å foretrekke ved bruk av duftlys. Isteden for å brenne av de ulike duftoljene, så smelter voksen sakte slik at oljene fordamper naturlig ut i rommet.

#3

 Lys laget av soyavoks varer lengre enn parafin- og bivokslys. Dette er på grunn av at lysene brenner ved en lavere temperatur. Om du brenner soyalys på rett måte kan de faktisk brenne nesten dobbelt så lenge som de tradisjonelle lysene laget av parafinvoks.

#4

Soyavoks er bedre for miljøet enn andre vokslys. Soyavoks er et bærekraftig materiale, voksen er basert på planter og ikke olje. Når soya høstes, vokser det nye planter som igjen kan høstes.

#5

Soyavoks er veganvennlig. Det finnes to alternativer til parafinvoks, bivoks og soyavoks. Da det er flere usikkerheter rundt temaet om bivoks faktisk er veganvennlig, så er soyavoks 100% plantebasert og dermed garantert veganvennlig.

Tekst og fakta er inspirert og hentet fra Isle of Skye Candles Companys egen hjemmeside: https://www.skyecandles.co.uk/candle-care/

Se vår duftguide og velg din favoritt

 

Stort lys, 45 timer
Medium lys, 30 timer
Duftlys mango 20t
Lite lys, 20 timer
scottish range, 45 timer
Duftpinner, 10 uker
2113_Duftlapp_lilje_50x50
Duftlapp

One thought on “5 viktige grunner til å velge duftlys laget av naturlig voks

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.