3 enkle tips for et sunnere vinterhår

Tørt, fett og livløst vinterhår?

Vinteren pågår for fullt rundt om i Norges land og mange opplever at håret er tørt, fett og livløst. Du flasser, klør og håret vil bare ikke se bra ut uansett hva du gjør.
Fortvil ikke, det kan bli bedre. Noen få, enkle tips fra fruene er alt som skal til, og ikke koster det mye heller. Få orden på ditt vinterhår med kun 3 små tips.

#1 BRUK HÅRSTRIKK KUN NÅR DU MÅ

Håret slites av å hele tiden bli bundet opp i en strikk. Det tåler ikke å bli dratt i av hårstrikken dagen lang og det tynneste håret du har på hodet kan derfor lett knekke. Bruker du mye hårstrikk så vær ihvertfall bevisst på hvilken hårstrikk du velger.

#2 BRUK HÅRKUR HVER UKE

Fukt, fukt og enda mer fukt! Tørt og kaldt vær og tørr inneluft som resultat av fyring er to viktige faktorer som tørker ut håret. En ukentlig (minimum) hårkur vil forebygge, pleie og vedlikeholde både hår og hodebunn.

#3 BYTT SHAMPO

Det kan være lurt å bytte shampo i vinterhalvåret da vi alle trenger mer fukt enn om sommeren. Har du tørt hår så finn gjerne en fuktighetsgivende shampo som inneholder sink. Sliter du med fett hår så kan løsningen være en shampo mot flass. Spør din frisør eller hos nærmeste frisørsalong om du er usikker.

Fruene anbefaler Kknekki hårstrikker for et sunnere hår. De er myke, med god elastik og fargerike. Du kan velge mellom utallige farger og fargekombinasjoner og de ser også fantastiske ut som armbånd. Nylige har vi fått inn noen nye farger i Kknekkifamilien:

Kknekki hårstrikk, Cerise med glitter
Kknekki hårstrikk, Cerise med glitter
Kknekki hårstrikk, gressgrønn
Kknekki hårstrikk, gressgrønn
Kknekki hårstrikk, koksgraa
Kknekki hårstrikk, koksgraa
Kknekki hårstrikk, gul med rosa stripe
Kknekki hårstrikk, gul med rosa stripe

 

 

 

 

 

 

Shampo og balsam fra Green people er gode alternativer, men sjekk også ut produktene du bruker til vanlig, kanskje har de flere typer som kan passe ditt hår.  Hårkur finner du hos frisørsalonger, butikker der de selger hudpleie, nettbutikker og utvalgte apotek. Du kan også lage din egen hårkur, om du ønsker det. Søk på nett etter oppskrifter og velg med måte. 😀

Ønsker deg en fortsatt strålende vinterdag!

Klem fra

 

 

Post Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILJØ

Vi har fokus på ren, miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Angre- og returett

Det er selvsagt lov til å ombestemme seg så du har 14 dagers returrett fra du mottar varen.